Heidi Klum je single

pridal kara 26.9.2017 o 10:17


S Vitom Schnabelom sa po troch rokoch rozišli.

Koncom júna sa Vito trocha prepočítal a paparazzovia ho načapali pri tom, ako sa vykusuje s nejakou ženou, ktorá rozhodne nebola Heidi. Síce sa Heidi tvárila, že je všetko okej, a dokonca spolu absolvovali ešte jednu spoločnú dovolenku, nakoniec sa ich vzťah rozpadol. O tom, že sa rozhodli, že strávia nejaký čas od seba, sa začalo šepkať už pred pár týždňami, no Heidi konečne rozchod potvrdila pre magazín People a dodala, že je podľa nej dôležité, aby si človek urobil čas na to, aby sa na chvíľu zastavil a o všetkom rozmýšľal. Neviem, čo týmto dodatkom chcela povedať, ale asi to, že je možno ešte stále šanca, že rozchod nie je definitívny.

V poslednom čase to vraj medzi nimi škrípalo a bolo pre nich náročné fungovať, keďže bývajú na opačných stranách Ameriky. Do toho sa začal aj školský rok, Heidi venuje všetok svoj čas deťom a nejako to skrátka neustáli. To teda aspoň tvrdí magazín People, ja si skôr myslím, že Heidi si uvedomila, že Vito ju podvádza, a kopla ho do zadku.

bejvávalo







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk