S kým sa to Selena vykusuje?

pridal Lilinka 27.9.2017 o 12:40


The Weekndovi sa tieto fotky asi páčiť nebudú.

Skôr než si naštelujete prsty nad klávesnicou na šťavnatý hejt, podotýkam, nie, Selena nie je mrcha, ani sa s The Weekndom nerozišla. Iba natáča nový film od Woodyho Allena. Natáčalo sa v Cetral Parku na Manhattane a okrem bozkávačky na suchu bola aj bozkávačka v daždi. Aké klišé.

Ktovie, čo na fotky povie jej frajej The Weeknd, no po tom, čo chuderka Sel musela prekonať, jej určite praje úspechy v hudobnej aj vo filmovej brandži. Aj keď príjemne sa mu na to určite nepozerá. Nuž, chodiť so speváčkou a herečkou nie je vždy med lízať.

Chutného psíka, ktorého minule vláčila na rukách som na natáčaní nezahliadla, no zahliadla som jej hereckú kolegyňu Elle Fanning alias príšerku z filmu s Angelinou Maleficient. Bozky od Seleny si užíval herec Timothee Chalamet a zahrať vo filme by si mal aj Jude Law. Sama som zvedavá na názov a obsah filmu, ktorý ešte nie je známy nikomu, len samotným aktérom.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk