Nikolka sa trbliece

pridal kara 27.9.2017 o 9:30


A ešte k tomu aj pekne vonia.

To sa ale z fotky dá posúdiť len ťažko, ale dovolila som si predpokladať, že to tak bude, keďže práve uzrel svetlo sveta jej nový parfém. Ten sa volá Chosen a, čo je celkom prekvapivé, je to jej prvý parfém. Niektoré celebrity ich majú za sebou už aj desať, ale Nicole Scherzinger si dala trocha načas. Prečo? „Keď niečo robím, naozaj mi na tom záleží a chcem, aby ma to naplno reprezentovalo. Chcela som, aby moja prvá vôňa naozaj zosobňovala mňa aj moju dušu.“ 

Nicole ďalej dodala, že je poriadna perfekcionistka a na parféme pracovala rok. Jej parfém je hlavne ovocný, sladký, s trochou karamelu a citrusov. Čiže zrejme vonia presne tak, akoby ste čakali, že bude voňať ona sama. Včera ho veľkolepo prezentovala v Londýne trblietavom overale, v ktorom vyzerala fakt parádne. Podporiť ju prišiel aj jej súťažiaci z X Factoru, ktorý minulý rok dokonca celú súťaž vyhral – Matt Terry.

Nicole a Matt

svojky s fanúšikmi nesmú chýbať







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk