Hugh Hefner zomrel

pridal kara 28.9.2017 o 13:50


Dožil sa 91 rokov.

Veľký milovník žien a zakladateľ magazínu Playboy včera zomrel vo veku 91 rokov. Zomrel v slávnej Playboy vile, ktorú sa mu minulý rok podarilo predať, no pod podmienkou, že v nej môže dožiť. Podľa vyhlásenia Playboy Enterprise zomrel prirodzenou smrťou a obklopený svojou rodinou. Aj keď sa vám môže zdať, že Hugh nebol práve rodinne založený, zanechal tu po sebe až štyri deti. A ak počítame jeho 31 ročnú manželku, tak vlastne 5.

Hef bol rozhodne veľkou americkou ikonou a vďaka nemu sa preslávila celá kopa zbytočných štetiek. Podľa jeho vlastných slov spal s vyše 1000 ženami a ženatý bol trikrát – jeho treťou manželkou bola 31 ročná Crystal Harris, ktorá mu síce v roku 2011 ušla spred oltára, no o rok neskôr si to rozmyslela a povedali si áno napriek tomu, že počas ich odlúčenia rozprávala do médií o tom, ako spolu mali sex iba raz a trval asi dve sekundy. Láska k peniazom bola ale nakoniec silnejšia ako ona a o rok neskôr sa stala jeho manželkou. Na dedičstvo ale môže zabudnúť, pretože pred svadbou vraj podpísala poriadne krutú predmanželskú zmluvu a do jeho poslednej vôle nebola nikdy pridaná. Jeho bohatstvo sa rozdelí medzi jeho štyri deti, Univerzitu v Južnej Karolíne a medzi mnohé charity.

Hugh bude pochovaný v Los Angeles na mieste hneď vedľa Marilyn Monroe – tá zdobila vôbec prvé vydanie jeho slávneho pánskeho časopisu. Toto miesto si zakúpil v roku 1992 za 75 tisíc dolárov.

Hugh tak, ako by určite chcel, aby sme si ho pamätali – obklopený jeho zajačicami

s manželkou Crystal

RIP







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk