Slobodná matka Tyra Banks

pridal kara 4.10.2017 o 19:55


Po piatich rokoch sa rozišla s otcom svojho syna.

V Hollywoode sa nejako začali rozpadať dlhoročné páry. Okej, títo dvaja spolu neboli nejako extrémne dlho, ale čakala som, že im to vydrží dlhšie. Tyra začala s nórskym fotografom Erikom Aslom randiť pred vyše piatimi rokmi. A keďže už obaja mali svoj vek, rozhodli sa, že si chcú založiť rodinu. To sa im ale veľmi dlho nedarilo a Tyra pred dvoma rokmi verejne priznala problémy s neplodnosťou. V tom čase už ale v bruchu náhradnej mamy rástol ich spoločný syn.

Ten sa narodil koncom januára minulého roka a volá sa York. No čo je o troška smutnejšie je to, že ešte neoslávil ani druhé narodeniny a jeho rodičia už sú od seba. Dôvody rozchodu zatiaľ nepoznáme a špekulácií sa zdržiavajú všetky blízke zdroje, no vraj to prebehlo bez drámy a Erik a Tara zostali naďalej dobrými priateľmi. Možno v tom zohralo svoju úlohu aj to, že Tyra sa na jar vrhla do dvoch veľkých televíznych projektov, a tak na seba zrejme už nemali toľko času.

bejvávalo

Tyra a York







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk