Rita Ora s holým zadkom

pridal Lilinka 6.10.2017 o 12:49


Natáčala nový videoklip.

Speváčka a modelka Rita Ora nie je práve šedá myška, a je o nej známe, že rada púta pozornosť. Vlastne celú kariéru si vybudovala na pútaní pozornosti. Koniec koncov, nie je jej čo zazlievať. Takým istým štýlom si vybudoval kariéru aj Klan Kuriev. Rita sa aspoň tvári, že je speváčka.

V rámci toho tvárenia sa, natáča nový videoklip. Všetko sa odohráva v New Yorku a Rita sa prechádza mestom s holou riťou len v saku a vysokých čižmách. Nohavice sú túto jeseň asi out, a tak sa všetky módne maniačky môžu tešiť na zápal močového mechúra a starosti s tým spojené. Tie, ktoré si to nepreskákali počas módy bedrových džínsov, sa môžu doraziť teraz. Veď ako sa hovorí, pre krásu sa trpí.

Rita ako správna diva v správnom sexy klipe vymenila outfit za ešte vulgárnejší. Nohavice sa opäť nekonali, no nahodila dlhý červený kabát a naozaj najprečačkanejšie gladiátorské čižmy, aké som kedy videla. Keďže chodiť sa v nich veľmi nedalo, člen tímu ju doslova a do písmena odniesol na chrbte, aby v nich mohla prejsť aspoň pár metrov a rýchlo si ich vyzula. Už sa neviem dočkať na výsledok natáčania.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk