Ďalší rozchod?

pridal kara 7.10.2017 o 9:30


Vrabce opäť čvirikajú.

Ale musím sa priznať, že im úplne nerozumiem, keďže čvirikajú po španielsky. Mám síce doma učebnicu pre samoukov a celkom sa snažím, no viac ako me llamo Kara vám zatiaľ nepoviem. V Daily Mail sú na tom s ich španielčinou o čosi lepšie, alebo sa rozhodli vytrvalo bojovať pomocou google translatora, a tak sa im podarilo úspešne nám pretlmočiť informácie zo španielskej stránky cotilleo.es.

A tie vyzerajú zle nedobre pre Shakiru a jej frajera Gerarda Piquého. V španielsky hovoriacich médiách sa totiž už posledných pár týždňov špekuluje o tom, že medzi týmito dvoma nie je všetko v poriadku. A teraz blízky zdroj oznámil ich koniec. „Ide o niečo veľmi vážne a ona je tá, ktorá urobila definitívne rozhodnutie.“ Blízky zdroj ešte dodal, že Skakira už to nezvládala, no aký je medzi nimi problém, to už nešpecifikoval. Dôveryhodnosť tohto zdroja si netrúfam posudzovať, keďže španielske médiá nesledujem, ale mám pocit, že tieto reči sa šíria už príliš dlho na to, aby na tom nebolo ani zrnko pravdy.

40 ročná Shakira a 30 ročný Gerard sú spolu 6 rokov a majú spolu dve deti – 4 ročného Milana a 2 ročného Sashu. Čo myslíte, len kačica alebo ďalší rozchod?

minulosť?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk