Čo sa skrýva za úspechom v Hollywoode?

pridal kara 12.10.2017 o 21:45


Znásilnenia a sexuálne obťažovanie.

Pulp Fiction, Zamilovaný Shakespear, Sin City, Kill Bill, Pán prsteňov, Good Will Hunting, … Poznáte? Tak čítajte ďalej. Presne pred týždňom uverejnil New York Times článok, v ktorom obvinili známeho producenta týchto a mnohých dalších filmov Harveyho Weinsteina z toho, že celé desaťročia platí ženám, ktoré sexuálne obťažoval, za to, aby boli ticho. Herečka Ashley Judd je jednou z nich a nejde iba o fámy, všetko sama aj potvrdila. Times zas prišiel s iným menom – Rose McGowan, ktorej mal údajne zaplatiť 100 tisíc dolárov.

Harveyho právnici mu asi odporučili, že vzhľadom na to, koľko žien by sa mohlo rozhovoriť, mal by si radšej nasypať popol na hlavu a nič nepopierať. A tak na druhý deň vydal vyhlásenie o tom, že keď vyrastal, v práci sa správalo inak ako dnes, no že medzitým už pochopil, že to nie je ospravedlnenie, snaží sa zmeniť a že ľutuje, ako sa k svojim kolegyniam v minulosti správal. No to mu nikto nezožral a netrvalo dlho, kým dostal padáka z vlastnej spoločnosti.

Keďže Harvey má na konte neskutočné množstvo slávnych filmov, pracoval s neskutočným množstvom áčkových celebrít, a tie sa k tomu začali vo veľkom vyjadrovať. Všetci od Georga Clooneyho až po Jennifer Lawrence sú z týchto správ šokovaní a rozrušení. Harvey mal obťažovať aj Gwyneth Paltrow, čo dohnalo jej vtedajšieho frajera Brada Pitta k tomu, že mu išiel vynadať. A obťažovať mal kedysi aj mladú Angelinu Jolie. Cara Delevingne si s ním svoje užila tiež, keď od nej žiadal, aby sa pred ním bozkávala s inou ženou. Doslova každých pár minúť uzrie svetlo sveta ďalší príbeh ženy, ktorú obťažoval, pred ktorou masturboval, ktorú pozýval do sprchy, ktorej hladil prsia, a tak podobne.

Toto už by bolo priveľa asi na každého, a tak si Harveyho žena po desiatich rokoch zbalila saky paky a odišla od neho. Po tomto nasledovalo ďalšie srdcervúce vyhlásenie o tom, ako veľmi ju miluje a že sa pokúsi dať sa dokopy, aby to mohli opäť skúsiť. Najal si právnika na kriminálne prípady (pre istotu) a sadol do súkromného lietadla smer Európa, kde sa schoval na odvykačke kvôli závislosti od sexu a kvôli problémom so správaním. No podľa mňa je len hovädo, ktoré zneužívalo svoju moc a peniaze, a patrí do basy, nie na odvykačku. Súhlasí so mnou aj Emma Thompson, ktorá je znechutená sexizmom vo filmovej brandži – počas celých jej dvadsiatych rokov sa podľa jej slov snažila dostať jazyky starých chlapov zo svojich úst. Mňam.

Harvey a niektoré z veľkých hviezd jeho filmov



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk