Už ukazuje brucho

pridal kara 13.10.2017 o 20:50


Štyri mesiace po pôrode.

A to je celkom odvážne, vzhľadom na to, že len celkom nedávno jej ešte v bruchu tancovali rovno dve deti. Zrejme to po sebe aj zanechalo nejaké menšie stopy, a preto nám Bey zatiaľ ukazuje iba hornú časť svojho brucha. Od pásu dole si ho radšej nechala zakryté čudesnými zvoncovo-korzetovými nohavicami. Osobne by som asi radšej zvolila postup – ak nechcem ukazovať brucho, tak ho neukazujem vôbec. Pretože z tých nohavíc budem mať hádam aj nočné mory.

Blízky zdroj prezradil pre E!News, ako sa Bey dala po tehotenstve dokopy. Akonáhle jej lekári povedali, že už má ranu po cisárskom reze dostatočne zahojenú, začala chodiť niekoľkokrát týždenne do SoulCycle na spinning. Má aj svojho vlastného šéfkuchára, ktorý s nimi aj všade cestuje a chystá jej úplne všetky jedlá. A čo vlastne jedáva? Prevažne vegánsku stravu. Možno teda nepotrvá dlho, kým bude Beyoncé opäť nosiť „veľkosť 34″.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk