Násilník Ryan na letisku

pridal Lilinka 13.10.2017 o 13:38


Nebezpečná známosť s barlami?

V prvom rade, nie je potvrdené, že Ryan je naozaj nebezpečná známosť. Jeho bývalka a Playboy modelka ho síce pred necelým mesiacom obvinila, že ju na Deň nezávislosti zmlátil pod vplyvom alkoholu a drog, no nič sa mu nedokázalo. Slečna teda zatiaľ nové melóniky melónik nemá. Podozrivé na tom je, že čakala dva mesiace, kým podala žalobu. No ani Ryan nebude asi neviniatko.

Týždeň aj pol po incidente si Ryan zlomil nohu počas nešpecifikovanej nehody, keď bol vonku s rodinou. Aspoň to tvrdí on. Pre fanúšikov zverejnil fotku z nemocnice.

Ubehli tri mesiace a v stredu náš Ignác nafotil Ryana s barlami na letisku. Vyzeral, že má ešte stále problémy s chôdzou a je rozbitý. Či sa zranenie, ktoré vzniklo za neznámych okolností, hojí veľmi pomaly, alebo Ryan potrebuje trošku súcitu, už usúďte sami. Každopádne je okolo neho veľmi veľa nejasností. Prajem ti skoré uzdravenie, ty nebezpečná známosť!

Ryan v stredu na letisku

Ryan v nemocnici po nešťastnej nehode z polovice júla







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk