Dakota Johnson si narazila sexoša

pridal kara 14.10.2017 o 14:02


Ktorého jej budete závidieť.

A ak vy nie, tak ja rozhodne áno. V posledných dňoch sa totiž začali šíriť chýry o tom, že Dakota a Jon Hamm k sebe majú nejako podozrivo blízko. Blízky zdroj tvrdí pre Page Six, že ich videl vo štvrtok večer v New Yorku. Vraj popíjali víno a celkom sa k sebe mali. A tieto správy ma trocha zarazili. Nie preto, že Dakota mi je neskutočne nesympatická a Jon je veľký sexoš, ale preto, že Jon je hlavne abstinujúci alkoholik, ktorý pred dvoma rokmi absolvoval liečenie kvôli svojej závislosti. No, teda, zrejme už abstinujúci nie je…

Keď sme naposledy počuli o Jonovi, tak flirtoval s Kate Beckinsale, zrejme ale nešlo o nič viac, keďže Kate nakoniec skončila v náručí mladého zajaca, s ktorým už medzičasom skončila tiež. Je ale otázne, či pre neho aspoň toto skončí happyendom, keďže toto nebolo jediné rande, na ktorom za posledných pár dní videli Dakotu. Iné mesto, iný muž, a tak si ešte v utorok vyrazila podľa magazínu People v Los Angeles na večeru do sushi reštaurácie s Chrisom Martinom. Vraj sa spolu smiali a prejavovali si náklonnosť. 28 ročnej Dakote zrejme imponujú starší muži, keďže Chris má 40 a Jon má 46. A ja som už teraz zvedavá, koho si nakoniec vyberie. Ja už mám totiž dávno vybraté. Teda, v takom tom hypotetickom svete, v ktorom by nechlastal a mal tak aspoň o 15 rokov menej. A koho by ste si vybrali vy?

Jon

Chris







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk