Zasnúbení

pridal WonderWoman 16.10.2017 o 21:17


Kto povedal komu áno?

Odpoveď vás môžno prekvapí, vzhľadom na vek snúbencov a dĺžku trvania ich vzťahu. Ale v Hollywoode nie je nič nemožné a keď sú dvaja zamilovaní, tak čas nehrá žiadnu rolu. Preto sa Sophie Turner rozhodla povedať áno, keď ju Joe Jonas požiadal o ruku.

Akoby to bolo včera, čo som neveriacky krútila hlavou nad tým, že seriálová Sansa si začala s jedným z bratov Jonasovcov. Spočiatku pre mňa úplne nepochopiteľná dvojica mi postupne začínala byť sympatická, až to dospelo do bodu, kedy im musím k zásnubám pogratulovať. A to aj napriek tomu, že spolu randia len necelý rok a že Sophie má iba 21 rokov. Joe je od nej o 7 rokov starší a tak verím, že aspoň on vie, do čoho ide. O túto radostnú novinu sa so svetom podelila práve Sophie, keď na svojom Instagrame zverejnila fotku so zásnubným prsteňom so slovami: povedala som áno. Tak uvidíme, či bude z týchto zásnub svadba, alebo budú raz zrušené, ako to už v Hollywoode býva.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk