Na pláži v štekloch

pridal Lilinka 18.10.2017 o 4:56


Courtney má nového nabijaka.

Komička Courtney Stodden, lebo inak sa jej rozhádané cecky a životný štýl nazvať nedajú, opäť volala nášmu Ignácovi, nech ju nafotí sa úplne náhodou stretla s Ignácom na pláži v Malibu. Chcela ukázať svoje nové bikiny, ktoré kúpila od miestnej skautky.

Tá pôvodne predávala keksíky, ale tie Courtney nechcela, pretože by pribrala. Zapáčili sa jej však bikiny, a tak malá nezaprela obchodného ducha, keďže chce ísť do Disneylandu. Courtney veľmi nevadí, že jej zakrývajú len bradavky, a dievčatko snáď zarobilo dosť na výhru hlavnej ceny.

Okrem nových bikín na rozhádaných ceckoch, chcela Courtney ukázať aj svoj nový polmetrový penis. Ten nepatril jej, ale jej novému nabijakovi, ktorý si s ňou solidárne zladil plavky (aby jeho anakonda vyzerala ešte väčšia).

Síce som jeho vercajch nevidela, ale Courtney je vyjazdená viac, ako autá v autoškole, takže určite musí hľadať niekoho nadpriemerne obdareného. Aspoň je to niekto, kto nie je od nej o sto rokov starší.

Holúbkovia sa prešli po pláži a Ignác po pár minútach vypol foťák, pretože neprišiel fotiť porno. Courtney je konečne na chvíľu šťastná, že sa nemusí váľať po pláži sama len so psom.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk