Blake Lively sa nevie rozhodnúť

pridal kara 19.10.2017 o 21:59


A tak sa v jeden deň prezliekla rovno sedemkrát.

Keď tak rozmýšľam nad tým, koľkokrát denne sa prezliekam, dospievam k záveru, že by som celkom určite nemohla byť celebrita. Alebo aspoň nie taká poriadna, o ktorej sa píšu články kvôli tomu, koľkokrát denne sa prezliekla. Jedine v tom prípade, že by sa počítalo aj to, koľkokrát sa prezlečiem z práve ogebreného pyžama do čistého. V tom mám určite rekord a ani Blake sa na mňa nehrabe. Ale nie o mne a mojej superschopnosti zadrbať sa som chcela. Chcela som o Blake Lively a jej superschopnosti vyzerať úžasne takmer vo všetkom.

Asi je to preto, že má dosť dobrý vkus a vyberá si fakt pekné veci. Teda väčšinou. V tomto prípade sa jej to podľa môjho skromného názoru podarilo štyrikrát zo siedmych. Blake momentálne robí promo svojmu novému filmu All I See Is You, ktorý vyzerá prudko umelecky a alternatívne, a tak sa snaží pritiahnuť svojimi módnymi kreáciami do kín čo najviac divákov. A keďže mala v jeden deň veľa rozhovorov, premiéru a večeru s manželom, inak, ako prezliecť sa sedemkrát, sa asi ani nedalo.

PS: Priateľská rada na záver – ak nás sledujete na našej fb stránke a naďalej chcete mať infošky o nových pikoškách aj po tom, čo dnes fb spáchal, nastavte si upozornenia na nové príspevky (cez sledovanie – nastavenia upozornení – zakliknúť príspevky).

Oscar de la Renta

Ralph Lauren

Brandon Maxwell

Chanel – u mňa top

Michael Kors

Chanel

A to najnevkusnejšie si odložila pre Ryana… Výborný výber na romantickú večeru.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk