Zmizli sme z tvojho facebooku?

pridal kara 20.10.2017 o 18:33


Žiaden strach, vieme, ako to napraviť.

Včera sme sa nič netušiaci zobudili tešiac sa z toho, že koniec pracovného týždňa sa blíži, no radosť nám pokazil Mark Zuckerberg. Už zopár rokov mám po každom jeho update dôvodné podozrenie, že on a aj celý jeho tím sú na drogách, keďže čo zmena, tak to k horšiemu, no za to, čo spáchali včera, si normálne zaslúžia nejaké ocenenie. Takto kolosálne niečo posrať sa totiž málokedy niekomu podarí. No im sa to podarilo.

A tak sa nemusíte čudovať, ak už príspevky stránok, ktoré máte na facebooku lajknuté, neuvidíte vo svojom feede. Nájdete ich iba v špeciálnom explorer feede, ktorý vám ukazuje to, čo si myslí, že by vás zaujímalo, a na nejaké chronologické zoradenie môžeme všetci milovníci akejkoľvek logiky úplne zabudnúť. Ak sledujete našu fan page a chcete byť aj naďalej vďaka facebooku informovaní, keď pridáme nový článok, máme tu zopár riešení, ktoré by vám mohli pomôcť.

Krok číslo jeden – choď na našu fan page. Ak ju nemáš lajknutú, tak lajkuj. Cez tlačítko „sleduji“ (práve som si uvedomila, že mám facebook po česky, a nechápem) si môžete nastaviť, aby sa vám naše príspevky zobrazovali v explorer feede ako prvé. Ak na celý explorer feed nemáte nervy, je tu riešenie číslo dva – nastaviť si upozornenia na nové príspevky. Kliknite na nastavenia upozornení, vo vyskakovacom okne navoľte „príspevky“ a uložte.

A ak nás ľúbite aspoň trocha tak, ako my vás, tak nám občas dajte aj nejaký ten páčik, komentár alebo zdieľanie. Všetky tieto veci pomôžu dostať pikošky aspoň čiastočne na základný feed vašich priateľov.



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk