Dvojnásobná mama

pridal kara 22.10.2017 o 20:28


Sexoška Bar Refaeli porodila.

Mám pocit, akoby som o jej miniatúrnom XXS brušku písala len minulý týždeň, no predstavte si, bolo to už v marci. A tak je teda celkom logické, že Bar už má pôrod za sebou a je z nej dvojnásobná mama. Spolu s manželom Adim Ezrom to potvrdili pre Us Weekly: „Naše srdcia sú plné lásky. S veľkou radosťou chcem oznámiť, že je zo mňa dvojnásobná mama. Livinu mladšiu sestru Elle sme privítali na svete v piatok 20. októbra o 20:50 a vážila tri kilá. Sme šťastní, zdraví a nadšení začať túto novú kapitolu našich životov.“

Ich dcérky teda delí presne 14 mesiacov. No, poponáhľali sa. Ale aspoň si to odbijú naraz a keď už budú dievčatá väčšie, budú super parťáčky. Rada by som vám sem dala aj nejaké fotky, no ešte stále si stoja za tým, že svoje deti nechcú medializovať. A za to majú u mňa veľký lajk. Detí do päť rokov, z ktorých nám pred očami rastú celebrity, už máme aj tak viac než dosť.

Sexy mamina Bar

šťastní rodičia







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk