Cameron Diaz stratila peňaženku

pridal WonderWoman 22.10.2017 o 10:26


Podarilo sa jej ju nájsť?

Toto nie je jeden z tých trápnych bulvárnych článkov, kedy spravíte z komára somára a nafúknete úplnú banalitu, akou je napríklad strata peňaženky bohatej celebrity. Je to príbeh o tom, že na svete sa stále nájdu dobrí ľudia, ktorí niekomu nezištne pomôžu a to aj vtedy, keď sami potrebujú pomoc.

Cameron bola vo štvrtok na večeri s Gwyneth Paltrow v Beverly Hills. Keď odchádzali z reštaurácie Matsuhisa, Cameron pri nastupovaní do auta vypadla peňaženka. Našťastie to videla bezdomovkyňa, ktorá sedela na ulici, peňaženku vzala a odniesla ju do reštaurácie, z ktorej videla Cameron vychádzať. Zamestnanci reštaurácie ju však odtiaľ rýchlo otočili s tým, že Cameron už z reštaurácie odišla. A čo urobila tá dobrá žena namiesto toho, aby si nechala peniaze a kreditky, ktoré by Cameron určite až tak nechýbali? Zavolala políciu a počkala na nich, aby im odovzdala peňaženku v takom stave, v akom ju našla. O tom, či mal tento príbeh nejakú dohru už informácie nemáme, ale verím, že keď už nič iné, tak sa to tej dobrej žene vráti. Za svoju poctivosť si to zaslúži.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk