Angelina mení štýl

pridal kara 23.10.2017 o 8:14


Opäť si obliekla bielu.

Možno sa nám Angelina touto výraznou zmenou snaží podprahovo podsunúť nejaký odkaz. Ako napríklad, že temné časy už pre ňu rozvodom skončili a teraz je opäť šťastná? Ktovie… Každopádne, toto je už tretí raz po sebe, čo Angelinu vidíme od hlavy po päty v bielom. A aj keď som fanúšik čiernych outfitov, niekomu, kto váži 40 kíl aj s topánkami, to nie vždy úplne lichotí. Biela jej pristane omnoho viac.

V bielych šatách ukázala okrem obrysov ceckov (áno, zase bez podprsenky) aj svoje deti Shiloh a Zaharu, ktoré so sebou vzala na Hollywoodsku premiéru animovaného filmu The Breadwinner, ktorému robila produkciu. Na červenom koberci sa k nej pridali neskôr aj režisérka tohto projektu, ale aj Saarah Chaudry, ktorá prepožičala svoj hlas hlavnej hrdinke. Film je o tvrdohlavom dievčatku v Afganistane, ktoré sa prezlečie za chlapca, aby mohla živiť svoju chudobnú rodinu. Asi teda dáva zmysel, že na premiéru ju doprevádzala aj Shiloh. Niežeby na tom záležalo, ale som zvedavá, či to u nej skončí tým prezliekaním za chlapca, alebo sa ním raz aj naozaj stane.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk