Demi Lovato smúti za Wilmerom

pridal WonderWoman 24.10.2017 o 20:27


Niekedy nevie, či sa rozhodla správne.

Tak, a došiel na psa mráz. Alebo skôr na Demi splín, výčitky a pochybnosti. Bolo to v júni minulého roku, keď Demi na svojom Instagrame oznámila, že po šiestich spoločných rokoch sa rozhodli s Wilmerom Valderramom ukončiť svoj vzťah.

Demi následne striedala jedného MMA zápasníka za druhým, až nakoniec v máji tohto roku skončila sama. A zdá sa, že teraz začala smútiť za svojim drahým Wilmerom. Vo svojom novom dokumente s názvom Simply Complicated sa divákom zveruje s mnohými intímnymi spoveďami a jendou z nich bolo aj prehodnocovaniejej rozchodu s Wilmerom. „Tá iskra nikdy nevyhasla, ale ja som skrátka nebola pripravená a v mojom živote bolo toľko vecí, ktoré som nezažila.“ Tiež prezradila, že niekedy, keď je neskoro v noci osamelá, sú chvíle, kedy rozmýšľa, či spravila správne rozhodnutie, lebo láska je hazard. Tiež priznala, že jej srdce bude navždy s Wilmerom… „Nezdieľate s niekým 6 rokov a pritom mu nenecháte kus svojho srdca.“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk