Opäť kamošky

pridal kara 27.10.2017 o 20:57


Selena a Demi sú opäť kamošky.

Tieto dve sa spoznali ešte ako malé deti, keď ich rodičia začali vláčiť po kastingoch a snažili sa z nich urobiť celebrity. Hneď si padli do oka a ich priateľstvo nerozdelilo ani to, keď sa im obom začalo dariť v Disney a boli pracovne vyťažené. No potom prišlo leto 2014, ďalšia dráma okolo Justina a Seleny, do toho sa stala Selena členkou Taylorinho squadu, a ich priateľstvo na chvíľu vyprchalo. Demi ju unfollowla na všetkých sociálnych sieťach a zavesila si na ne memečko, že odchádza od jej bullshitu. Neskôr sa v jednej talkshow vyjadrila, že ľudia sa menia a stáva sa, že sa odcudzia.

A takto im to vydržalo asi rok. A potom sa opäť skamošili. To sa už dnes robí na sociálnych sieťach, nie naozaj ako kedysi. Ale vyzerá to tak, že ich priateľstvo im odvtedy vydržalo, aj napriek tomu, že Demi stále nemá v láske Seleninu kamošku Taylor Swift. Selenine zdravotné problémy ich vzťahy asi ešte len utužili, a tak sa spolu pred pár dňami vybrali na InStyle Awards. A napriek názvu akcie boli ako také dve hrozná. Selene sa asi po ceste zlomil opätok, tak si namiesto neho rýchlo nalepila tenisovú loptičku, a Demi by mal niekto zakázať vstup do solárka.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk