Súrodenci podporili charitu

pridal WonderWoman 27.10.2017 o 16:58


Minimálne svojou účasťou.

Priznám sa, že som mierne sklamaná. Po tom, ako Paris v marci tohto roku odštartovala viac než sľubnú modelingovú kariéru, očakávala som, že o nej budeme veľa počuť. A pár mesiacov to tak aj naozaj bolo, ale naposledy sme o nej písali v auguste, kedy spravila vec, akú robia bežné ženy každé dva mesiace – prefarbila si vlasy. A viac nič, takže sa pýtam – prečo nebuduje svoju kariéru modelky?

Veď je taká krásna a charizmatická. V utorok vzala za ruku svojho mladšieho brata Princa a šli spoločne podporiť nadáciu Elizabeth Taylor pre pomoc ľuďom s AIDS. Napriek tomu, ako jednoducho, až priam vidiecky jej šaty pôsobia, je to kúsok z dielne návrhára  Zaca Posena za vyše 2000 dolárov. Verím, že podobnú sumu venovala aj na túto charitu. Minulý mesiac sa totiž stala jej ambasádorkou a dokonca absolvovala návštevu Malawi, aby zistila viac o tom, ako táto nadácia funguje a ako pomáha konkrétnym ľuďom. A práve som sa zahanbila lebo mi docvaklo, že zrejme preto sa nevenovala modelingu, keďže pomáhala na druhom konci sveta…

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk