Opäť spolu?

pridal WonderWoman 27.10.2017 o 16:45


Chris Evans a Jenny Slate sa k sebe zrejme vrátili.

A schválne som použila slovíčko zrejme, lebo dnes už nikto nič negarantuje a ja nechcem zbytočne vytvárať kačice. Ale poďme sa pozrieť na fakty.

Kapitán Amerika sa dal v lete minulého roku dokopy so svojou hereckou kolegyňou Jenny Slate. Zoznámili sa na natáčaní filmu Gifted, kde to medzi nimi zaiskrilo a presunuli svoj vzťah z plátna do reality. Vydržalo im to ale len necelý rok, ako to už v Hollywoode býva. No Jenny o ňom aj po rozchode rozprávala veľmi pekne a tak bola určite šťastná, keď ju Chris minulý týždeň pozval na večeru. Podľa blízkeho zdroja sa veľa nasmiali a Chris sa jej počas večere viackrát dotýkal, pričom vyzerali ako bežný pár na rande. Potom si vymieňali podľa bulváru flirtujúce, podľa mňa nudné tweety a tak neviem s určitosťou povedať, či sú títo dvaja iba kamaráti, kamaráti s výhodami, alebo sa k sebe skutočne vrátili. Čo myslíte vy?

 

Na premiére filmu Gifted pred







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk