Facebook bez Prieskumníka

pridal kara 28.10.2017 o 9:53


Tak predsa existuje spôsob, ako vidieť všetko a ešte aj chronologicky zoradené.

V temnom svete Facebook Prieskumníka fungujeme už vyše týždňa, no mizéria nemizne, práve naopak – vzrastá. Už pred týždňom sme vám priniesli pár tipov, ktorými sa dá prieskumník obísť, aby ste boli naďalej informovaní o všetkých čerstvých pikoškárskych infoškách, no ako sa ukázalo, dá sa tomu všetkému úplne vyhnúť a fungovať ako doteraz – a ešte dokonca aj bez reklám vo feede. Teda aspoň na počítači, v appke táto možnosť nie je.

Odpoveď na toto všetko je až smiešne jednoduchá – zoznamy priateľov. Niečo, čo na facebooku asi nikdy nikto nevyužíval, zrazu získalo nové rozmery. Krok číslo jedna ale stále zostáva nezmenený – dať našej stránke lajk.

Kliknite sa na zoznamy priateľov cez ľavé menu na facebooku.

Hore na stránke budete mať možnosť „vytvoriť zoznam“

Ten si pomenujte, ako sa vám páči, a stlačte „vytvoriť“.

Zoznam sa vám vytvorí. Stlačte „pridať priateľov do zoznamu“.

A môžete veselo pridávať – nielen priateľov, ale aj stránky. Najprv ale pridajte aspoň jedného priateľa. Pozaklikávajte si všetko, čo ste predtým mali follownuté a chcete mať aj naďalej, a hotovo. V tomto zozname sa vám všetky novinky týchto priateľov a stránok budú zobrazovať chronologicky zoradené a bez reklám. Aspoň nateraz.



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk