Kourtney dráždi

pridal Lilinka 31.10.2017 o 11:56


Novou kolekciou oblečenia.

Hoci je Kourtney riadna šupa a má podľa mňa z Klanu Ku*iev najkrajšie a podľa možnosti najprirodzenejšie telo, neposlušná anakonda Scotta Sickdicka Disicka je jednoducho neudržateľná. Kourtney sa ju ale podarilo udržať na najdlhšiu dobu (s menšími prestávkami po prevalenej nevere). Po tom,  čo ho odkopla, ju vymenil za jej mladšiu blond verziu. Scott však okrem toho, že je prelietavý ako pavúčiky počas babieho leta, je aj veľmi plodný.

Sofia Riche, ktorú teraz  jeho anakonda celkom pravidelne obšťastňuje, by sa mala mať na pozore, pretože ju čoskoro nabúcha. Už sú spolu príliš dlho na to, aby sa niečo nepos*alo. Kourtney fakt, že je Sofia mladšia určite trošku škrie, a hoci má pri sebe inú anakondu, ktorou disponuje jej mladý milenec, musí trošku podráždiť aj bývalého. Preto sa spojila so značkou oblečenia Pretty Little Thing, pre ktorú zapózovala v novej kolekcii oblečenia. Čo na ňu poviete?

,







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk