Selena prehovorila o transplantácii

pridal kara 2.11.2017 o 19:08


A aj si pri tom poplakala.

V polke septembra Selena oznámila svetu, že podstúpila transplantáciu obličky. Už vtedy avizovala, že o tom čoskoro povie viac, a aj sa tak stalo. S jej najlepšou kamarátkou Franciou, ktorá jej darovala obličku, dali rozhovor pre rannú šou Today. Selena povedala, že jej obličky v podstate doslúžili a bez dialýzy by vydržala možno ešte dva týždne. S Franciou vtedy spolu bývali, keď Selena prišla domov nešťastná z vyšetrenia, na ktorom jej tieto správy oznámili. Francii sa rozplakala, že čakací list je 7 až 10 rokov a že nevie, čo má robiť. Francia ale neváhala ani sekundu a obličku jej ponúkla.

A asi to tak naozaj malo byť, pretože po testoch sa zistilo, že je vhodným darcom, čo je veľmi ojedinelé. Priebeh operácií bol síce hladký, no krátko po operácii Selene prišlo strašne zle a musela ísť na sálu opäť. Darovaná oblička sa jej totiž v tele otočila, a tak absolvovala ďalšiu 6 hodinovú operáciu. Selena a Francia sa rozhodli, že spoločne si prejdú aj rekonvalescenciou, ktorá nebola jednoduchá. Na nohách mohli byť maximálne hodinu denne a nemohli chodiť ani po schodoch. Selena tiež povedala, že hneď po transplantácii jej ustúpila artritída a že má len 3-5% šancu, že sa jej ataky lupusu vrátia.

Úprimne, celkom sa čudujem, že pri všetkých týchto problémoch má ešte energiu alebo čas riešiť Justina Biebera. Ale ona ho evidentne zase rieši. Justin sa jej totiž opäť ozval, keď sa dozvedel o jej transplantácii. Za rozchodom ale nestojí. Podľa TMZ jej pred pár týždňami zavolal Weeknd a cez telefón jej oznámil, že už to podľa neho nefunguje a rozchádza sa s ňou. A tak sa opäť začala stretávať s Bieberom. Ako povedal strapatý Albi, definícia šialenstva je, keď robíte stále to isté dookola a očakávate iné výsledky. Vážne, čo od toho čakáš, Selena?

Justin a Selena včera v LA







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk