Tajomstvá Kardashianiek sú v ohrození

pridal kara 4.11.2017 o 21:43


Blac Chyna mieri do ďalšej reality šou.

A to môže byť celkom zaujímavé, keďže momentálne lieta medzi Chynou a Robom jedna žaloba za druhou. Chyna ale (celkom pochopiteľne) nemieri do žiadnej reality šou, ktorú má na konte táto veselá telenovelovská rodinka. Oslovili ju tvorcovia Big Brother, ktorí momentálne pripravujú prvý ročník Celebrity Big Brother v Amerike. A keďže Chyna miluje slávu a peniaze, ponuku prijala. K podpisu zmluvy by vraj malo prísť čoskoro.

Tvorcovia vraj dúfajú, že Chyna bude počas šou pekne kydať na Kardashianky a prezradí ich tajomstvá. A celkom úprimne, ani by ma neprekvapilo, ak by takéto niečo bolo aj súčasťou zmluvy, keďže by to zabezpečilo parádnu sledovanosť. Matka roka, čo vám poviem… Nechať svoje dve malé deti na krku rodine a ísť sa predvádzať na ktovie ako dlho niekam pred kamery a ohovárať pritom otca svojho dieťaťa a celú jeho rodinu, to chce fakt charakter.

v čase, keď Rob rozmýšľal svojím slepým vtákom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk