Kate Upton sa vydala

pridal kara 5.11.2017 o 18:52


Už je z nej pani Verlanderová.

Po 1, 5 ročných zásnubách si včera 25 ročná Kate Upton a jej o deväť rokov starší frajer Justin Verlander povedali áno. Ako miesto pre svoju romantickú svadbu si vybrali Castiglion del Bosco v Siene v talianskom Toskánsku. A napriek tomu, že máme aj zopár fotiek, ďalšie podrobnosti ako počet hostí, cenu a návrhára šiat zatiaľ bulvárne plátky nevyňuchali. Vieme ale, že obrad bol romantický a trval pol hodinu.

Kate a Justin a zasnúbili v máji minulého roka, no aj napriek tomu, že mali na plánovanie rok a pol, podľa Kate to bolo stresujúce. Kate a Justin spolu začali chodiť v roku 2011, no niekoľkokrát sa rozišli. Od roku 2014 sú ale spolu už bez rozchodu, a to aj napriek hackerskému škandálu, ktorého boli súčasťou. Justinovi vtedy vykradli z telefónu desiatky nahých fotiek cudzích žien a videí, na ktorých s nimi súložil. Kate má teda asi poriadne silný žalúdok, lebo či už boli natočené ešte pred ňou alebo nie, po zočení čohosi takého by som si ho už za muža zobrať nedokázala.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk