Koho nožky?

pridal kara 6.11.2017 o 21:11


To nebude ťažké uhádnuť…

A ja som presvedčená o tom, že ste to aj všetci uhádli. Áno, ide o Angelinu Jolie. Áno, je to desivé. No Angelina to zrejme nevidí, a tak si obliekla v sobotu rolákové minišaty, v ktorých predviedla svoje na kosť vychudnuté nohy. Vybrala sa tak na siedmy ročník filmového podujatia The Contenders, kam sa prišla porozprávať o svojom filme First They Killed My Father, ktorý žne celkom úspechy.

Dôkazom toho je aj cena, ktorú si o deň neskôr odniesla Angie domov z Hollywood Film Awards. Jej film dostal ocenenie v kategórii Best Foreign Film. Na odovzdávaní cien vyzerala omnoho lepšie ako deň predtým, a to je asi tým, že mala na sebe dlhé padavé šaty. Tie síce vyzerali troška ako pekný županček, ale aj tak pekné. Podprsenku si pod ne, samozrejme, opäť nedala, a mám taký pocit, že sa vyžíva v tom, že jej stále vidno obrysy bradaviek. Inak by si ich hádam aspoň prelepila…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk