Rihanna, Donatella a Amal Clooney

pridal kara 13.11.2017 o 22:19


Čo spája tieto dámy?

Ak sa nad tým niekto z vás aj celkom reálne zamyslel, možno mu z toho ako jediná možná odpoveď (lebo mne osobne iná nenapadá) vyšlo, že láska k móde. Tieto tri dámy sú ňou totiž celkom známe. A práve preto ich veľká šéfka Anna Wintour oslovila, aby robili na najbližšom Met Gala hostiteľky. A všetky tri aj prijali.

Budúci rok sa bude toto gala niesť v celkom zaujímavej téme a ja som už teraz zvedavá. Nebeské telá: Móda a katolícka obrazotvornosť – tak znie téma pre rok 2018. Vraj bola vymyslená preto, aby vytvorila dialóg medzi módou a katolíckym umením, ktoré bude v múzeu v tom čase vystavené.

Rihanna bola na Met Gala sedemkrát, prvý raz v roku 2007, Donatella bola šestnásťkrát, prvý raz v roku 1995, a Amal sa tam prvý a jediný raz objavila v roku 2015. Už teraz sa teším, čo si oblečú 7. mája, no dovtedy si dajme aspoň ochutnávku ich predošlých outfitov.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk