Kto oslavuje blížiaci sa pôrod?

pridal kara 13.11.2017 o 22:00


Poradím vám – niekto, kto ešte ani nepriznal tehotenstvo.

Alebo minimálne nie pred svetom. To, samozrejme, nie je povinnosťou žiadnej tehotnej ženy, ale pripadá mi to prinajmenšom komické, ak ide o niekoho, kto zdieľa absolútne každý nezaujímavý detail zo svojho ťažkého celebritného života. A po tomto úvode vám už asi definitívne došlo, že hovoríme o Kylie Jenner.

Tá síce stále nechce priznať, že jej v bruchu rastie dieťa, ale aj tak to už všetci vieme, takže zbytočne zatĺka. V nedeľu mala vo svojom dome typickú americkú párty pre nastávajúce mamičky – baby shower. Témou bola očividne pyžamová párty a Kylie evidentne čaká dievčatko, keďže bolo absolútne všetko ružové. Všetko bolo ružové aj deň predtým u Kim doma, lebo to zas mala baby shower ona. Kylie má ale ešte jednu novinku – podozrivý prsteň na prstenníku. Médiá už teda špekulujú aj o jej zásnubách s Travisom Scottom.

p.s.: To je legálne fotiť niekoho súkromný pozemok dronom a bez jeho vedomia zverejniť fotky? Ja by som sa teda asi súdila…

podozrivý prsteň

Kimina baby shower







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk