Celebrity opäť žúrovali

pridal kara 14.11.2017 o 22:58


Ale nie bezdôvodne, tentokrát kvôli deťom.

Aj keď táto veta znie prinajmenšom trocha absurdne, je to naozaj tak. Celebrity sa totiž nevybrali na červený čierny koberec len tak, aby sa pretŕčali (čo je celkom výnimočné), ale kvôli tomu, aby pomohli deťom v núdzi. Galavečer v Los Angeles totiž organizovala charita Baby2Baby a zbierali peniaze pre deti, ktoré potrebujú ich pomoc. Tým poskytujú plienky, stravu, oblečenie a iné základné veci, ktoré potrebujú k životu.

Do gala sa nahodila aj Jessica Alba, ktorá sa zanedlho stane trojnásobnou mamou. Prišla aj s manželom a veľmi im to pristalo. S partnerom prišla aj anjelica Alessandra Ambrosio. Zoe Saldana, Chrissy Teigen a Jessica Biel zas svoje polovičky nechali doma, no napríklad taká Jennifer Garner alebo Rachel Bilson momentálne oficiálneho partnera nemajú, takže tie nemali na výber, len prísť samé. A Rachel má u mňa plusový bodík, že má na saláme a pri odchode z gala vyzula lodičky a išla bosá. Najkrajšie oblečená bola podľa mňa Zoe a najhoršie Gwyneth a Chrissy. Čo myslíte vy?



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk