Najsexy muž roku 2017

pridal WonderWoman 15.11.2017 o 6:13


Podľa magazínu People.

Tak ja vám neviem, ľudia. Buď som mala na magazín People zle nastavené očakávania, alebo len majú veľmi zvláštny vkus. Po minuloročnom víťazovi Dwayn „The Rock“ Johnsonovi sa totiž tento rok rozhodli udeliť titul najsexy muža Blakeovi Sheltonovi. A to je teda dosť zvláštny výber.

Nie, že by bol Blake nejaký odľud, to nie, ale akosi z neho nevyžaruje veľmi silný sexappeal, ani charizma. Jediné, čo z neho na mňa vyžaruje, je country spevák. A nebola som jediná prekvapená, samotný Blake sa zo svojho nového titulu dosť čudoval. Reagoval ale vtipne, to mu nemôžem uprieť.  „Celý svoj život som bol škaredý. Ak môžem byť rok tým najsexy – beriem to!“  Potešilo ho to aj kvôli Adamovi Levinovi, s ktorým aj v tejto sérii The Voice vedú svoje „žabomyšie vojny“. „Nemôžem sa dočkať, až s tým vytriem Adamovi prdel. Akokoľvek som poctený a hrdý, že ste si ma vybrali, toto je jediná vec, na ktorej mi záleží. Nebudem sa k tomu stavať ako Hugh Jackman, alebo niektorý z tých chlapov, čo sú voči tomu pokorní. Ľudia ma budú kvôli tomu nenávidieť.“ Nuž, tak síce trochu rozpačito, ale gratulujem, Blake. A aj Gwen, isto je rada, že má doma najsexy chlapa tohto roku.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk