Opäť spolu?

pridal WonderWoman 16.11.2017 o 17:50


Vyzerá to tak, že áno.

Takýto blažený úsmev musí mať momentálne na tvári Bella Hadid. Došlo totiž na moje slová, keď sa Selena a The Weeknd rozišli – že by bola určite rada, keby sa k nej jej bývalý frajer vrátil. A čo sa nestalo – prešli dva týždne a už je ruka v rukáve.

V utorok v noci sa totiž náš Víkendík zakrádal z Bellynho apartmánu v New Yorku. Pred vchodom ho už čakalo pripravené auto, do ktorého naskočil a už ho nebolo. Ozvali sa už aj blízke zdroje, ktoré E!News prezradili, že Bella a The Weeknd k sebe stále niečo cítia. Vraj sú v kontakte od rozchodu so Selenou a stretávajú sa aby zistili, kam to zájde. Ak by sa k sebe nevrátili, môžu byť aspoň dobrými priateľmi. To sú slová nejakých ich kamošov, ale ja osobne si (napriek tomu, aký veľký romantik som) myslím, že je to oveľa jednoduchšie. Bella ho neprestala ľúbiť a on to využíva a spávajú spolu. Či sa to prehupne do skutočného vzťahu, to uvidíme. Som sama zvedavá.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk