Kim a Karol predali dom

pridal kara 17.11.2017 o 21:03


A na predaji sa poriadne napakovali.

Kim a Karči sú poriadne nerozhodné bytosti. V roku 2013 si kúpili dom v Hidden Hills v Kalifornii za 9 miliónov dolárov. No ešte predtým, ako sa do neho stihli nasťahovať, si uvedomili, že sa im na tom dome vlastne nič nepáči, a tak ho v podstate takmer úplne zbúrali a postavali nanovo. Zrušili aj pôvodný bazén a dali si urobiť iný a na inom mieste. Táto šialená rekonštrukcia trvala dva roky a stála dva milióny dolárov, no napriek tomu sa rozhodli, že v ňom nikdy ani bývať nebudú. Takto pred dvoma rokmi ho teda začali predávať a cena, ktorú za neho pýtali, bola 20 miliónov dolárov.

Predať sa im ho podarilo až takmer po dvoch rokoch a z ceny nakoniec museli celkom výrazne upustiť – na 17, 8 milióna dolárov. Aj tak ale majú na predaji viac než slušný profit. Noví majitelia mali v cene domu aj jeho exkluzívnu prehliadku so sprievodcami Kim a Karolom. Keďže si dom sami navrhovali, chceli novým majiteľom ukázať a vysvetliť všetky detialy. Dom má po prerábke rozlohu takmer 850 metrov štvorcových a nachádza sa v ňom 6 spální a 8 kúpeľní. Tak čo, kúpili by ste, ak by ste na to mali? Ja nie.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk