A bola svadba!

pridal kara 17.11.2017 o 18:31


Serena Williams a Alexis Ohanian sú svoji.

Po dvoch spoločných rokoch a jednej takmer trojmesačnej dcérke si povedali áno včera v New Orleans. Málokedy mám úprimnú radosť z nejakého celebritného zväzku, pretože mnohé z nich sú len PR vzťahy a ak aj nie sú, tak spolu dlho nevydržia, ale z týchto dvoch sa fakt teším. Mám pocit, že sa tak nejako našli. Na oboch vidno, že žiaria šťastím. Serena sa rok predtým, ako sa s Alexisom dala dokopy, vyjadrila, že túži po založení rodiny a že nie je sama úplne z vlastnej voľby. Jej čas teda prišiel a ja im naozaj držím palce, aby im to vyšlo.

Keďže je Serena aktívna športovkyňa, vyzerá už rovnako ako pred pôrodom, a tak nemusela mať vôbec stres z toho, že sa ide vydávať necelé tri mesiace po pôrode. Podľa blízkych zdrojov na svojej svadbe snov vôbec nešetrili a vraj ich vyšla milión dolárov. Fotky nevesty a ženícha zatiaľ nemáme, no máme fotky prichádzajúcich hostí a boli to teda celkom zvučné mená. Eva Longoria s manželom, Caroline Wozniacki so snúbencom, Beyoncé, Jay Z, Tina Knowles, Anna Wintour a Kim Kardashian. Posledná menovaná prišla bez manžela a podľa informácií stránky Blind Gossip to bola jeho voľba. Vraj je stále na liekoch a chodí na terapie a jeho správanie je niekedy nevyspytateľné, takže sa rozhodol radšej ostať doma. Prišla aj Ciara, La La Anthony, Kelly Rowland a Selita Ebanks. Novomanželia si nedávno kúpili aj nový dom, v ktorom začnú svoj manželský život. Tak teda veľa šťastia!

Eva Longoria s manželom

Anna Wintour

Kim Kardashian

Beyoncé priviezli schovanú pod plachtou (úplne vážne)

Caroline Wozniacki

Ciara, La La Anthony a Kelly Rowland

Selina Ebanks

Hostia pred Contemporary Art Centrom, kde sa konala svadba. Na uzavretej ulici ich pri príchode čakalo šampanské a pohostenie.

Všetci hostia si odniesli domov na pamiatku malú trofej – tie boli vyrobené podľa tých, ktoré Serena počas svojej úspešnej kariéry získala a každý hosť mal na nej svoje meno.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk