Modelka Selena

pridal Lilinka 23.11.2017 o 21:50


V novej kampani pre Pumu.

Selenu si z minulosti pamätám ako tvár značky Adidas Neo, v ktorej prezentovala celkom pekné tenisky. Potom ale prišli rozchody s Justinom, zdravotné problémy, liečenie, transplantácia obličky a znovu Justin, nové blond vlasy a nové pesničky. Taký večný kolotoč. Takže je tu aj nová športová kampaň pre Pumu.

Selena poctivo pridáva fotky, ktoré boli fotené ešte pred odfarbením, na svoj instagram, a tvári sa na nich veľmi dospelo. Ale nejde jej to. Ako dieťa bude vyzerať ešte do päťdesiatky. Takýto zjav však značke Puma vyhovuje. Mlado vyzerajúca dievčina a športové oblečko sa k sebe hodia. Akurát neviem, či im robia dobrú reklamu Selenine svaly á la ženatý vrabec. Športová značka by si predsa mala najať niekoho, na kom vidno aspoň náznak cvičenia. Spolupracovali však aj s Kylie Jenner, ktorá okrem absencie svalov bola ešte aj umelá. Nabudúce si možno zvolia Courtney Stodden.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk