Paris Hilton plánuje materstvo

pridal WonderWoman 29.11.2017 o 22:58


Kedy sa chystá otehotnieť?

Na to, že so svojim súčasným frajerom Chrisom Zylkom nie je ešte ani rok, tak dosť skoro. Ale na druhej strane musíme chápať, že Paris má 36 rokov, takže biologické hodinky už určite zúrivo tikajú. A tak je ten najvyšší čas naplánovať si, kedy bude mať bábo aj ona, nie len jej plodná sestra Nicky.

Paris dnes v Kyle and Jackie O Show rezradila, že už myslí na deti. Vraj sa o nich aj s Chrisom neustále bavia a ona sa už nemôže dočkať, kedy to príde. A plánuje, že to bude budúci rok. Rovnako prezradila aj to, že možno budeme čoskoro počuť aj svadobné zvony. Toho svojho Chrisa asi veľmi ľúbi. Vyjadruje sa o ňom v samých superlatívoch, vraj je ako anjel, ktorého jej zoslal Boh z neba a sú spolu každú sekundu zo dňa. Najdlhšie vraj spolu neboli 3 hodiny. To už vo mne síce vyvoláva ponorkový pocit, ale budem sa tváriť, že im dvom to takto naozaj vyhovuje. Tak držíme palce, aby sa zadarilo s bábätkom, aj so svadbou. Určite budeme pri tom, keď na to dôjde.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk