Kaley Cuoco je zasnúbená

pridal kara 1.12.2017 o 21:37


Po dvoch rokoch ju požiadal o ruku jej frajer Karl Cook.

A to je taký celkom rozumný čas na zásnuby. Prvé manželstvo, ktoré spáchala už po troch mesiacoch, jej totiž nevyšlo, no s Karlom to bude mať hádam dlhšiu budúcnosť. Nie je žiaden zlatokop, keďže jeho rodičia sú miliardári, zdieľajú spolu lásku ku koňom a predtým, než si spolu začali, boli dlho priatelia. Karl ju požiadal o ruku včera počas jej oslavy 32. narodenín. A teraz som si uvedomila, že ešte aj iniciálky majú rovnaké. No ako z rozprávky.

Menej rozprávkové mi už ale prišli priamo zásnuby. Karl jej totiž navliekol prsteň a hneď ju začal natáčať telefónom a video neskôr zavesil na svoj Instagram. Nešlo o moje zásnuby, takže je mi to v podstate jedno, hlavne, že sú šťastní oni, ale keby mi chlap po žiadosti o ruku strkal do tváre kameru namiesto toho, aby ma objímal a bozkával, asi by som mu ten telefón aj s prsteňom hodila do hlavy. Ľudia si už nejako nevedia užívať prítomný moment bez toho, aby ho zachytávali na svoje múdre telefóny, a ja som asi staromódna, lebo som si na to ešte stále nezvykla. Po zásnubách si spolu aj romanticky zatancovali na pesničku Eda Sheerana a Karl po celý čas natáčal aj toto. Videá nájdete na konci článku. Pripadá mi strašne komická tá predstava, ako ju jednou rukou objíma a druhú má zdvihnutú a natáča ich. Nuž, proti gustu žiaden dišputát. Hádam im to vyjde. Vyzerajú spolu šťastne, takže dúfam, že tento príbeh bude mať šťastný koniec. A žili spolu šťastne, až kým nepomreli.

Krásny prsteň, ktorý už má Kaley na prste

hrdličky Kaley a Karl







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk