Vojna sa skončila

pridal kara 4.12.2017 o 22:55


Jennifer Hudson a jej bývalý snúbenec sa dohodli.

A môj tušák bol správny. Jennifer len pred necelými troma týždňami označila svojho bývalého partnera Davida Otungu za nebezpečného, agresívneho a nevyspytateľného a zabezpečila si pre seba a svojho syna súdne ochranné ustanovenie. A teraz už prišlo na Davidove slová, pretože Jennifer svoje obvinenia voči nemu stiahla, dala zrušiť ochranné ustanovenie a zrazu už asi David nie je nebezpečný, keďže sa dohodli aj na dočasnej starostlivosti, ktorú má teraz David.

O ich spoločného syna sa bude starať výhradne on, zatiaľ čo Jennifer bude natáčať The Voice UK a tú istú šou aj pre americký trh v Los Angeles. A on zatiaľ bude doma v Chicagu aj so synom. Ak by teda bol taký nebezpečný, zrejme by mu syna nenechala a nešla pracovať kade tade po svete. Tento vývoj udalostí podľa mňa nasvedčuje len to, že David hovoril pravdu. Keď Jennifer skončia tieto pracovné povinnosti, starostlivosť o syna budú opätovne prejednávať. A niečo mi hovorí, že výsledok bude rovnaký ako teraz.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk