Naya Rivera sa zase rozvádza

pridal WonderWoman 7.12.2017 o 7:32


Nečakane.

Naya Rivera je veľmi… nazvime to zvláštna osoba. Hovoria za ňu jej činy, ako napríklad to, že za Ryana Dorseyho sa vydala 3 mesiace po tom, čo zrušila zásnuby s iným mužom. A vydala sa za neho presne v deň, kedy mala povedať svoje áno Big Seanovi.

Netrvalo dlho a Naya s Ryanom čakali dieťa a v septembri 2015 sa im narodil malý Josey Hollis Dorsey. Akosi to ale nestačilo a o rok v novembri už títo čerství rodičia ohlásili rozvod. Čas plynul, Naya si narazila o 22 rokov staršieho herca Davida Spadea, čo sa však ukázalo ako krátkodobá záležitosť a tak Naya požiadala v októbri o zrušenie jej žiadost o rozvod. S Ryanom spolu vydržali žiť až mesiac, no potom ju ten nešťastník niečím tak nasral, že ho napadla. Dostal od nej do držky a po hlave a prepnutá agresorka skončila na noc za mrežami. Hanba preveľká, no a 10 dní na to podala Naya opäť žiadosť o rozvod a ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Ona zrejme trvala na tom, že manželky môžu svojich mužov mlátiť a on zas nechcel ustúpiť od toho, že za to pôjdu potom tie manželky sedieť. Chápem, tiež by som sa rozviedla, keby sme sa v tak zásadnej veci nezhodli… Naya v žiadosti uviedla, že si želá spoločnú starostlivosť o syna, žiadne alimenty a ako dátum ich rozchodu uviedla 24. november – teda deň pred jej napadnutím. Toto bude mať ešte zaujímavý priebeh…

 

Takto pekne si už spolu asi nezapózuju

Aj so synom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk