Kim Kardashian a jej odrasty

pridal kara 9.12.2017 o 22:16


Tak predsa to nebola parochňa.

Kim Kardashian chodí už pár týždňov po svete v platinovej blond a očividne si ešte stále myslí, že jej táto farba pristane. No čo je horšie, najnovšie si už myslí aj to, že jej 2 centimetrové čierne odrasty tejto platinovej blond vyzerajú super. Nie, Kim, nevyzerajú. Vďaka nim sme sa ale konečne mohli presvedčiť o tom, či ide o jej skutočné vlasy alebo nás zas len šáli parochňami. A ako sme si mysleli, tak aj je – prefarbená a nadpojená. Heuréka, poznáme odpoveď. Konečne budeme môct spávať.

Nadpojené vlasy ale zhodila pred pár dňami, keď si vyrazila v Hollywoode na otvorenie pop-up obchodu The Tot, ktorý predáva detské vecičky. To je pre Kim zrejme celkom aktuálna téma, keďže jej potomok číslo tri by sa mal do tohto sveta vyliahnuť už každým dňom. Niektoré pochybné bulvárne plátky uvádzajú, že Kim je nešťastná a často plače, pretože sa bojí, že si s týmto bábätkom nevytvorí puto, pretože jej pripadá strašne vzdialené. Síce pochybné zdroje, ale tak bulváru sa aj tak nedá veriť, tak to len ako taká pikoška na záver.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk