Adriana Lima končí s ukazovaním tela

pridal kara 10.12.2017 o 18:02


Predvádzať spodné prádlo ju už teda asi neuvidíme.

Adriana Lima dnes pridala na Instagram príspevok, v ktorom toto oznámila. Jej kamarátka sa na ňu totiž obrátila s tým, že je zo svojho tela nešťastná, a to Adrianu donútilo nad všetkým premýšľať. Na Instagram zavesila fotku správy, ktorou zrejme tejto kamarátke odpovedala: „Ak mi to dovolíš, chcem ťa podporiť. Chcem, aby si vedela, že som tu, poznáme sa už veľmi dlho a chcem ti pomôcť, aby si sa cítila lepšie, ak mi to dovolíš. Aj ja mám svoje veci a neistoty a už viac nemám strach ich ukázať, sú mojou súčasťou. Moja práca ma tlačí do toho, aby som nejako vyzerala, a rozmýšľala som nad tým, ako veľa toho my žen musíme uniesť… Už som unavená z toho nátlaku, my ženy už nemôžeme ďalej žiť vo svete s takýmito povrchnými hodnotami, nie je to fér voči nám, a už vôbec nie je to, ako nám spoločnosť hovorí, že máme vyzerať a správať sa, zdravé fyzicky a psychicky. Chcem to zmeniť, v mene mojej starej mamy, mojej mamy a všetkých mojich predkov, ktorí boli onálepkovaní, tlačení do niečoho a nepochopení. Ktorí museli žiť podľa toho, ako diktovala spoločnosť. Urobím túto zmenu. Začne to mnou. Odmietam to podporovať. Som pri tebe. A budem pri tebe stáť. Zmeňme spoločne svet. V mene mojich detí, dovoľ mi byť pri tebe… Ospravedlňujem sa, ak prekročím hranice.“

To ale nie je všetko, o čo sa podelila. K tejto fotke ešte napísala aj popis, v ktorom hovorí o tom, ako prehodnotila tento spôsob života, a tak trocha vlastne naznačila, že možno ju už vo Victoria´s Secret neuvidíme. Síce ich vôbec nespomenula, no povedala, že už sa viac len tak kvôli hocičomu vyzliekať nebude, jedine ak by to bolo pre dobrú vec.

Obdržala som telefonát, v ktorom mi ponúkli natočenie sexy videa, ktoré by bolo zverejnené a zdieľané na sociálnych sieťach. A hoci som už urobila mnoho vecí tohto typu, niečo vo mne sa zmenilo, keď sa na mňa obrátila kamarátka a zdôverila sa mi, že je nešťastná zo svojho tela, donútilo ma to rozmýšľať… Nad tým, že každý deň svojho života sa zobudím a rozmýšľam nad tým, ako vyzerám a či mi takejto dajú prácu. A v tom momente som si uvedomila, že väčšina žien sa pravdepodobne každé ráno budí s tým, že sa snaží vtesnať sa do predstáv, ktoré nám spoločnosť/sociálne siete/móda atď diktujú. Pomyslela som si, že takto sa skrátka žiť nedá, a čo je dôležitejšie, nie je to fyzicky a psychicky zdravé, takže som sa rozhodla zmeniť to. Nebudem sa viac vyzliekať, ak to nebude pre dobrú vec.“ Sama som zvedavá, či oznámenie o jej zložení anjelských krídel nebude nasledovať v najbližších dňoch.

Takto ju už možno nikdy neuvidíme







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk