Nová rodinka

pridal WonderWoman 12.12.2017 o 22:55


Ktorá si vyšla na prechádzku.

Deti sú úžasné stvorenia. Ich schopnosť adaptovať sa na nové situácie je priam neuveriteľná. A neuveriteľný je aj malý Jack – syn Anny Faris a Chrisa Pratta, ktorý si stihol s novým frajerom svojej mamy vytvoriť vzťah už za pár mesiacov.

Anna berie to nové spoločné bývanie s Michaelom Barretom naozaj vážne. Hoci sa mi to osobne zdá trochu priskoro, je pravda, že nevieme, od kedy ich vzťah reálne trvá a keďže s malým Jackom si evidentne sadli, už jej nič nebráni začať naplno žiť spoločný život. V nedeľu si vyšli v trojici na prechádzku po Los Angeles a Michael niesol celý čas Jacka na ramenách. To však neznamená, že by drobec zanevrel na svojho otca Chrisa – s ním zase strávil minulú stredu na zápase  LA Clippers. A hoci najviac sa mi páčil pohľad na nich troch predtým, ako sa Chris a Anna rozviedli, som rada, že to Jack takto skvelo zvláda. Zlatý chlapček je to..

 

Jack s tatom Chrisom

Pôvodná rodinka…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk