Koho synátor?

pridal kara 12.12.2017 o 21:27


Malá pomôcka – pán napravo je len bodyguard.

Priznávam sa bez mučenia – ja by som neuhádla. A neuhádne podľa mňa ani mnoho z vás. Ak teda nie ste natoľko pozorní, že ste si na titulnej fotke všimli ruku, ktorá chlapčeka drží. A ak ste si neuvedomili, že osoba držiaca chlapčeka je teda výrazne tmavšej farby pleti ako on. Ak ste dobrí v lúštení krížoviek a pikošky čítate pravidelne, už ste si zrejme zrátali dve a dve a došlo vám, že reč je o Janet Jackson a o jej synčekovi Eissovi. Fakt chutné chlapča, to už ale vieme dlhšie. Vraj je u zmiešaných detí úplne bežné, že im pokožka tmavne až neskôr, a ja som už teraz zvedavá čo za fešáka z malého raz vyrastie.

Janet a jej 11 mesačný Eissa, ktorý oslávi prvé narodeniny už 3. januára, si vyšli na prechádzku v Miami. Janet je späť na turné a cestuje aj s malým, a tak si pred jedným z jej koncertov vyšli na prechádzku na pláž. Spoločnosť im ale nerobil jej bývalý Jermain Dupri, s ktorým k sebe majú vraj zase celkom blízko, ale len bodyguard.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk