Je Rihanna stále zadaná?

pridal WonderWoman 13.12.2017 o 22:56


Áno, či nie?

Chvíľka napätia… aspoň kým nezájdete nižšie do galérie… a správna odpoveď je – áno, Riri má stále frajera. Veľmi sa s ním síce na verejnosti neukazuje, ale o to skutočnejší ich vzťah podľa mňa je.

S fešákom a miliardárom Hassanom Jameelom to Riri ťahá už od leta. Prvýkrát ich náš Ignác načapal koncom júna, keď sa oddávali horúcim bozkom v bazéne na spoločnej dovolenke v Španielsku. Odvtedy sa spolu ukázali len raz na večeri v Londýne, no aj to sa skrývali pod obrovským dáždnikom. No a v pondelok spoločne opäť dorazili do Londýna, kde na nich natrafil Ignác na letisku Heathrow. V Hollywoode sa šepká, že Rihanna sa s Hassanom stihla už aj zasnúbiť, čo sa mne osobne zdá ako pekná kačica. Vraj ju minulý týždeň videli v New Yorku so snubákom na prste, ale to sa mi na Riri akosi nepodobá. Podľa mňa sa ešte nechce vydávať, jedine, že by ju presvedčilo Hassanovo tučné bankové konto. Lebo kto má veľa, chce drvivou väčšinou ešte viac…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk