Zo strýka Jesseho bude konečne tatko!

pridal kara 13.12.2017 o 20:24


John Stamos a jeho snúbenica čakajú bábätko.

John to dnes exkluzívne prezradil pre magazín People. Teda vlastne, magazínu People to prezradil zrejme už skôr, keďže si ho stihli aj odfotiť pri stavaní postieľky, no magazín People to svetu oznámil až dnes. 54 ročný John a jeho 32 ročná vyvolená Caitlin sú spolu približne dva roky a koncom októbra sa zasnúbili. A keďže John už niekoľko rokov vyplakáva do médií o tom, ako túži po deťoch, na nič nečakali.

Ešte nevedia, čo to bude, ale John prezradil, ako sa rozhodli, že si založia rodinu. Vraj mu Caitlin povedala: „Asi by sme mali mať deti ešte pred svadbou´, na čo som odpovedal: Prečo? A Caitlin mi odpovedala: Pretože si starý. A potom sa to stalo. Povedal som si, že by som jej mal navliecť na prst prsteň čo najskôr, pretože tak je to správne, a vziať som si ju chcel aj tak. A tak som zavolal jej rodičom, aby som od nich vypýtal povolenie, a oni mi odpovedali: To ti radíme!“ 

John a Caitlin







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk