Steven Tyler s vnučkou

pridal WonderWoman 14.12.2017 o 10:59


Pardon, s frajerkou.

V Hollywoode sme už zvyknutí na menšie, či väčšie vekové rozdiely. Vo väčšine prípadov ide samozrejme o staršieho muža a mladšiu partnerku a výnimkou nie je ani spevák legendárnej kapely Aerosmith – Steven Tyler. Ten vo svojich 69. rokoch randí so ženou, ktorá je od neho o 40 rokov mladšia. Správne, má 29.

So svojou osobnou asistentkou Aimee Ann Preston si začal minulý rok v marci. Ani jednému z nich zrejme nepripadá čudné, že Aimee je ešte aj mladšia ako Stevenova dcéra Liv a to dokonca o 10 rokov. V láske predsa nehrá vek žiadnu rolu… A títo dvaja si ju dokazovali aj v pondelok v obchode v Los Angeles. Musím však povedať, že hoci mám k tomuto vzťahu milión otázok, Aimee nevyzerá ako žiadna lacná štetka, ktorá sa priživuje na bohatom seniorovi. Skôr mi pripadá ako úplne normálna pohoďáčka, ktorá sa asi fakt len zaľúbila do staršieho muža. Síce o dosť staršieho, ale čo už. Každému podľa jeho chuti.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk