Richard Gere a jeho pretty woman

pridal kara 15.12.2017 o 21:42


Tentokrát nejde o Juliu Roberts, ale o jeho o 34 rokov mladšiu priateľku.

Richard Gere má očividne slabosť na pekné ženy. Ktorý chlap nemá, že áno. Mojej pozornosti akosi úplne ušlo, že bol kedysi ženatý so Cindy Crawford. Keďže to ale bolo v rokoch 1991 až 1995, ospravedlňuje ma fakt, že v tom čase som ešte nevedela čítať. Riešila som troška dôležitejšie veci ako súkromný život celebrít – ako napríklad naučiť sa rozprávať, naučiť sa chodiť na nočník a tak podobne. V roku 2002 sa Richard oženil s ďalšou modelkou – Carey Lowell. Toto manželstvo ale stroskotalo v roku 2013 a Richard už dva roky randí so španielkou Alejandrou Silvou.

Tá je od neho presne o polovicu mladšia a mne sa nedá inak, než sa zamyslieť nad tým, čo asi tak vedie ženu v najlepších rokoch k tomu, aby si začala s mužom, ktorému ťahá na sedemdesiatku. Alejandra je ale zrejme veľmi zaľúbená, pretože sa na jeho adresu vyjadrila, že je to jedinečný muž a že ich stretnutie úplne otriaslo jej životom. Pred pár dňami sa spolu ukázali v Madride na premiére jeho nového filmu The Dinner at the Capitol, kde vyzerali veľmi zaľúbene. V Madride navštívili aj parlament, ktorému Alejandra rozprávala o pomoci bezdomovcom. A keďže Richard je už od októbra minulého roka konečne oficiálne rozvedený, môže pokojne vhupnúť do ďalšieho manželstva. Možno to aj plánuje, keďže Alejandra už má na prste podozrivo vyzerajúci prsteň.

Richard a Carey Lowell

Richard a Cindy Crawford







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk