Je ti zima, dievčatko?

pridal kara 15.12.2017 o 20:38


Opýtal sa dedo Mrázik Angeliny.

A veru, aj jej bola. A poriadna. Angelina sa momentálne nachádza v New Yorku, kde ju doprevádzajú jej deti Shiloh, Pax, Knox a Vivienne, a istotne zažila po vystúpení z lietadla teplotný šok. Angie totiž väčšinou vidíme v slnečnom Los Angeles alebo v ešte slnečnejšej Kambodži, krutá newyorská zima teda asi nie je to, na čo by bola zvyknutá. Poriadne sa teda zababušila ona a aj deti, jediný Pax vyzeral, že má nejaké mínus štyri stupne a sneženie na saláme.

Angelinu nezahriali zrejme ani informácie o tom, že až dva jej filmy boli nominované na Golden Globes. Ide o filmy First They Killed My Father a The Breadwinner. A ak ju tieto infošky náhodou aj zahriali, asi to nebolo na dlho, pretože nominácia na Oscara sa jej už neušla napriek tomu, že sa to viac-menej očakávalo. V New Yorku ale vyzerala, že ju viac trápia štyri stupne pod nulou než nejaké nominácie… Veď sošiek má doma istotne už toľko, že na ne potrebuje samostatnú skriňu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk