Angeline už nie je zima

pridal kara 17.12.2017 o 21:57


A ja asi viem prečo.

Pred pár dňami síce Angelina vyzerala, že chladnú newyorskú zimu nezvláda veľmi dobre, už sa ale zrejme stihla aklimatizovať. V piatok vyrazila aj so štyrmi zo svojich detí (Pax, Zahara, Shiloh a Knox) na večeru, ktorú organizovala Organizácia spojených národov. Angie si tam prišla prevziať cenu 2017 UNCA Global Citizen of the Year, takže sa aj nahodila poriadne do gala. Šaty si vybrala krásne, výnimočne jej nepresvitali bradavky, svoje chudulinké ruky zakryla rukavicami a všetko dokopy to vyzeralo naozaj veľmi dobre.

S holými ramenami Angie aj z večere odchádzala, ale niečo mi hovorí, že zima jej veľmi nebola. Z fotiek mám pocit, že Angie si dala možno o jeden pohárik šampusu viac ako potrebovala a hrial ju tekutý sveter. A možno sa mýlim a sú to len blbé momentky. Ale keďže sme na pikoškách, prikláňam sa k tej zaujímavejšej teórii. Grimasy, neprítomný pohľad a to, že ju všetci naokolo pridržiavajú, skrátka nedovolia môjmu bulvárnemu mozgu myslieť si niečo iné.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk